BodemMasterclassZiekten, plagen en gezonde oplossingen
Trending

Masterclass Theo Mulder – De boer als medicijn

Ik word altijd blij als ik Theo Mulder hoor van Mulderagro. Dit is zeer verhelderend als het gaat over voedingswaarde en hoe de bodemvaliteit cruciaal is voor inclusieve landbouw. Dit soort inzichten was voor mij een reden om ‘hydrocultuur’ of telen op ‘water’ achter mij te laten.
We hebben die bodem/aarde nodig. ‘Moeder aarde’ zo zegt Theo het mooi.
De voedingswaarde van onze groenten en fruit gaat zienderogen achteruit.

Ik heb het plezier gehad om Theo en zijn gezin persoonlijk te ontmoeten. Die passie en gedrevenheid zijn mij bijgebleven. Maar voor hen is het ook levensnoodzakelijk om na een ernstige ziekte en een ongeval gezond te blijven leven. We gaan elkaar zeker nog zien en de zaadjes om samen actie te ondernemen zijn gepland… Wordt zeker vervolgd.

Meer dezelfde topics

Back to top button